/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Application not seen in add/remove when deploying

Hi all,

I am having an issue with an application, When deployed through HPCA, the log files show it is successful, both radia log, and msi log. The Files and folders, and registries are all dropped, but the aaplication is not seen under add/remove programs.

When I manually run the app, it installs fine and it is seen under add/remove in control panel. I checked removing the silent install through HPCA, does not throw any error.

The application is not longer than 60 characters.

Any Idea, why I am having this issue.

Please advice.

 


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Answer Summary:
Pass ALLUSERS=1 property when you publish it through HPCA
Posted by: shamu99 9 years ago
Fifth Degree Brown Belt
3

Thanks A Lot Jagadeish, AllUsers property is right, I missed that.

It works now

Posted by: jagadeish 9 years ago
Red Belt
1

I hope you are deploying the application in System Context through HPCA. Have you passed ALLUSERS=1 property when you publish it through HPCA..

 


Comments:
  • You have mentioned that when you manually install the msi, you are able to see the entry in Add/Remove Programs.. Did you check the same by logging as different user? - jagadeish 9 years ago
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ