/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Best Practices Question


Connection Test SMTP Error

04/18/2019 393 views


I use the SMA K1000 version 8.0. I have set Email Configuration but found an error during a test connection. Anyone can help me ?

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

enter the correct credentials.
Also provide the error message which could help to dig deeper.

Please be aware, that SMA 8.0 is EOL, so support will not be able to help you anymore.

Answered 04/18/2019 by: Nico_K
Red Belt

  • SMTP:Invalid response code received from server (code:-1,response:)
    • this should be an issue with your SMTP - Server.
      Analyze the logs there too to find out what happened at the time you tried it.
      • I have two servers KACE, the other server has no problems, it runs normally, in the same setting
0

Check on the SMTP if you are limiting the IP addresses allowed to send SMTP mail.  This is a common practice with SMTP and is likely the culprit if you cannot send from just this device.

Answered 04/21/2019 by: JordanNolan
7th Degree Black Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ