/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png
10/16/2019 318 views

Hello,


I am trying to deploy Crystal reports 2016 as a manged installation in Kace. I have managed to install the program on a test machine using the below command line on CMD. However I wan to deploy it through KACE. For such programs I used to be able to copy my command to a bat script and move that script to the file where the installation files resides and run it. However, it is not running at all with crystal reports. The installation file has sub folders that I believe are part of the installation. I made sure that the bat script and the setup.exe and response.ini are on the same folder level.

".\CrystalReports2016\setup.exe" /qb -r ".\CrystalReports2016\response.ini" --> CrystalReports2016 is my zipped folder. On cmd i copy the whole file path

Any tips on how to deploy that through Kace? Note that i tried to zip the file and copy the command in kace managed install but that didnot work either.


Thanks

Answer Summary:
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


Answer Chosen by the Author

0

Try this :

"%~dp0\CrystalReports2016\setup.exe" /qb -r "%~dp0\CrystalReports2016\respone.ini

%~dp0 means directory and path of the script


Answered 10/16/2019 by: gwir
Fourth Degree Green Belt

  • thanks for the reply, do you mean use that command in my batch script or to use it to run the program from terminal?
    • from a batch script, it does not work from a terminal
      • Thanks! but when I run that script (as an administrator), in Task manager, I see the installation starts for a sec then disappears and nothing happens afterwards.. In the SAP manual it says "To run the installation program from a script, or to force the installation program to wait to complete before returning to the command-line, use the Windows Command Interpreter start /wait command to invoke setup.exe." I'm not sure if that's relevant.
      • The full command line is :
        start "" /wait "%~dp0\CrystalReports2016\setup.exe" /qb -r "%~dp0\CrystalReports2016\respone.ini

        the first "" are necessary, they are comments for the command, without them the first words between quotes will be considered as a comment.
      • @gwir thank you very much. That worked!