/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Dell Precision 3520 issues with KBE and Win 7 install. Not working.

02/23/2018 1957 views
Hello Guys,

i have a issue with a specific Model from Dell. It is the Dell Precision 3520. I did build a new KBE with the latest Drivers. (KBE_driver_pack_pe10)
All other Models which we have in use are just Fine. (Precision 3510, Latitude E7470, Latitude 7480 etc.)

I can boot from the created KBE without any issue. The network Settings are fine i can get to the screen where i can choose the scripted installations.
I did a check if also the Hard Drive of the device is beeing recognized correctly. (Diskpart is showing a disk see screenshot)
C1srF9.jpeg

The first few tasks after the start of the scripted installation for Windows 7 are just fine. When i am getting to the Install OS Task i get prompted with a error message which is the following:

Et14qs.jpeg

windows cannot locate the disk and partition specified in the unattend answer file's setting. Make sure the setting references a valid partition and restart the installation.

So the installation on Windows 7 fails.
If i choose a Windows 10 Image from my Scripted installations the Installation is going fine.
That machine does need a Windows 7 image so it is not helpful for me to install Windows 10 on it.

Any advice how i can handle this?

Thanks in advance
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ