/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


I need a user account to test changes that the end user sees.

03/20/2020 207 views

I made a user in AD and its not showing up in Kace after a scheduled push. When I try to log in with that user I getĀ Login Failed: Incorrect LDAP user name or password.

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

What version of the SMA?

Does the user exist in Settings -> Users?

What is the Role of this user?

What URL are you using when trying to login?

After login attempt are there an error message displayed in the Logs tab -> Server Errors or K1000 Log?


Answered 03/20/2020 by: KevinG
4th Degree Black Belt

  • --10.1 ?
    --I originally built the user then created in AD?
    --"user console only"
    --***/userui/welcome.php
    --was having a hard time with looking in logs from home. will check when I go in.
0

Found it. I wasn't adding the email to the import schedule for who I wanted added. Thanks

Answered 03/21/2020 by: tkroeker
White Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ