/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Management Question


K2000 no RSA sync

08/04/2014 3953 views
Anyone experienced this issue before?

Basically I cannot sync to any of our RSA's, it sits on the status saying "Remote site sync waiting on server task queue" but the task queue is idle. Clicking into the names of any of the RSA's results in an almost blank page being loaded. 

I've tried several restarts of both the K2000 appliance and the RSA box. I've also tried deleting the RSA to re-add it but this results in the same happening. 

I've attempted to log a call about this but heard nothing back fr quite a number of days now. Pretty poor if you ask me. Anyways, hopefully someone here can help!
Answer Summary:
1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • log into the kace support site and change your desired customer status to request a priority call back and put a comment in and save

All Answers

1
Just thought I'd update for anyone who may experience the same issue, this happens when no default boot option is selected for the K2000. In our case we had rebuild our KBE for the x64 builds, and hadn't yet re-assigned it to the default as we were still testing it. Pretty strange issue! Dell finally came back to me after 1 week of no builds at our remote sites. 

Answered 08/07/2014 by: LBarclay
Orange Senior Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ