/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


MS Office 2013 x86 wont execute when pushed from the K1100 box

02/25/2014 2517 views

So i created a Office 2013 x64 package with the MS OCT and it worked great. When i create a x86 Office 2013 package the same way it gets copied to the target machine but the setup.exe is never called basically nothing happens. Im using the K1100 and the distribution option with configure manually and using the command setup.exe just as in the 64 bit package. There is nothing in the logs. Any ideas why the installer is not being called/executing

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

we are pushing the 32 bit without problems.  To help t-shoot uncheck "delete downloaded files" and push to a machine.  If you hover over the distribution you will see an id, that will be the name of the directory created in C:\ProgramData\Dell\KACE\downloads.

look at the structure and see if the setup.exe is in the correct spot you are trying to call.

we use this command to deploy:

"setup.exe" /adminfile "updates\office2013_32bit.msp"

Answered 02/25/2014 by: SMal.tmcc
Red Belt

0

Do you have 32-bit operating systems selected as part of the managed install? 

Answered 02/25/2014 by: rockhead44
Red Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ