/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Management Question


Only getting 5Mbps from K2000 RSA

03/04/2016 1246 views
For some reason we are only getting 5Mbps from our RSA. The network team has looked into it and they see nothing wrong. Could it be the VM it is sitting in? What are the minimum specs for the hardware for adequate performance? 
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0
The performance of an RSA is highly controlled by the type of system which is being used to host the RSA. Some items to also look at on the VMWare software is if the CPU and Disk is set to be high priority so it can access the disk or CPU when needed instead of being placed into a queue to wait for any other systems.

http://documents.software.dell.com/k2000-systems-deployment-appliance/3.7.1/technical-specifications-for-virtual-appliances
Answered 03/07/2016 by: TheAustinDave
Brown Belt

0
Not sure why, but here is the answer: http://www.itninja.com/question/slow-imaging-on-surface-pro-4

We narrowed it down to only the SP4s... SP2s seem fine. 
Answered 03/13/2016 by: robcav
Senior Yellow Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ