/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

ITNinja Question


K2000 System Image Capture

08/31/2015 2624 views

Hi

I am trying to capture a system image from a laptop. I have ran Sysprep, but when I boot into the KBE, select System Imaging, the 'Capture Image of this machine' option is not displayed. I only have the option to Deploy image to this machine. I have looked on various forums and cannot find a reason for this. Has anyone come across this before and know how to resolve it?

 

Thanks

Answer Summary:
Corey's response below, resolved my issue. I was trying to capture from the RSA, rather than the the K2000.
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


Answer Chosen by the Author

2
If "Capture Image" is not displayed, then you are connected to a Remote Site Appliance.  You can only capture to the K2000.

-Corey
Answered 09/02/2015 by: cserrins
Red Belt

  • Thanks, Corey. You are spot on, it is an RSA.

    Thanks again

All Answers

1
you could have booted to the wrong bit kbe  (x86 vs x64)
Answered 09/01/2015 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • Thanks for your reply too. I was on the RSA.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

View more:

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ