/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Deployment Question


Unable to mount KBOX Share

06/20/2017 5258 views
Any reason why I randomly start getting this error when booting into the KBE 3? I say random as it works fine for for days and then I start getting this error for no reason.
  • No changes to the KBE or hardware.
  • Same PC everytime as I have been using it for testing.
  • I can login using a Win10 KBE on the same PC fine.
  • At the error prompt I can map the drives manually using the commands from the startnet.cmd file. This eliminates network and credential issues.
  • I can login using a VM to the KBE 3.

Any ideas?

4 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • I generally blame the network when it happens.
  • I have found that it seems to be a timing issue. If the mount comes before the network actually settles, the share will fail.
  • Mmmm OK. Can anyone actually tell me what "Waiting for network devices to settle" means? What is the script waiting for exactly.
  • We will get Mount KBOX errors randomly on any of the KBEs and we found we have to restart the K2000 server and they seem to work fine for another week or so. However, I believe our problem is overloading the server. We will image dozens of PCs a day at times and it seems to give trouble when we have many PCs imaging at the same time.

All Answers

3
I had this issue too. Simply rerunning startnet.cmd was enough to get it to perform a run-through but subsequent reruns would also fail. Rebooting the appliance resolved the issue for me.
Answered 08/10/2017 by: cregan
White Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ