/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Kace2000 Google chrome

07/03/2017 919 views
Hi,

I need to add Google Chrome Enterprise to Post-Installation Task but i get an error that says: the system could not find the file specified. Anyone that could help me out? My parameter says "googlechromestandaloneenterprise64 /msi /norestart /quiet" If anyone could come with ideas i am happy to hear them

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments



Community Chosen Answer

This content is currently hidden from public view.
Reason: Removed by member request For more information, visit our FAQ's.

All Answers

0

Have you uploaded the software to the k2000.....?

have you chosen the operating system....?

Also....... "googlechromestandaloneenterprise64 /msi /norestart /quiet".....  is wrong......(cant be /MSI)

I think it should be  "googlechromestandaloneenterprise64.msi /norestart /quiet" 

(Without the quotes in the picture)

Answered 07/05/2017 by: akmagnum
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ