/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


KBE Manipulator error - WAIK and ADK

12/18/2013 3738 views

 

I know the release note for 3.5.0.0 of the KBE Manipulator states you can’t have WAIK installed. I have uninstalled it and have 8.1 ADK installed but the KBE Manipulator still gives me the warning about not having both installed and so I can’t use it.

What is it checking to see if the WAIK is installed? Any workaround?

Answer Summary:
1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • How did you download a version of KBE Manipulator that supports ADK?
    • I'm running the 3.6 RC so that probably allows it.
    • This content is currently hidden from public view.
      Reason: Spam For more information, visit our FAQ's.

All Answers

1

check in the program files or (x86) directory for the existance of the "Windows AIK" directory yet. 

Not sure if the 8.1 adk works though, I am still using the 8.0 adk to upload 8.1 images with.

Answered 12/18/2013 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • Ah, so it turns out there still was a Windows AIK folder hanging around. I've deleted it and now KBE runs including using 8.1.

    Now I have a build error. ("Not a directory" error) Will do some research and start a new thread if needed.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ