/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


latitude 7200 2-in-1 pxe boot problems

02/20/2020 219 views

  Hey people


I've been trying to pxe boot a dell latitude 7200 2 in 1 laptop into the k2000.

I can't get it to work. 

It has no ethernet port, so I'm using a type-c to ethernet adapter to try to boot

into the kace kbe, but no luck. 

I have tried all the methods for these machines that don't have built-in Ethernet adapters.

--- I have enabled UEFI network stack......

--- enabled USB boot.......

--- I have enabled all the thunderbolt configurations......

What am I missing here?

once I pxe boot into the "USB nic IPV4"

it says "no bootable device found"

But all my other machines can find the kace KBE.

2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • Do you have a DELL Docking Station or a USB A to Ethernet Adapter to test?
  • Also which ever adaptor you end up using are the drivers within your KBE? If not you need to add in and rebuild your KBE to get the device to connect

All Answers

0

I saved this screenshot back in 2017, in my files... Unfortunately I did not saved the LINK:

This helped me with a USB-C Adapter with iPXE.
+n8BO0xtp7cgvFoAAAAASUVORK5CYII=


Also, I would check with DELL, if there is a new firmware that can be flashed into that Dongle as well.
Make the sure the BIOS is up to date.

Answered 02/20/2020 by: Channeler
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ