/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png
02/22/2017 1255 views
I have an installer that has to ran as the user. This is a profile based install. So i need to verify that it is not installed and then start an installer.

I have worked out the install script. It run great under the run now. But when I set it to run at login, the script fails. I think this is due to logon script run as local system. I need this to run as current user. As the install happens under the user profile and not in a general location.
Answer Summary:
2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • which server version are you on? You could test this by running a script like:
    whoami > user.txt
    and seeing the user that shows up on log on (even though I understand your settings are correct)
  • i am seeing that user used in the log. That is how I found out that my current user setting was not working and the scripts are running as system.

    Any other logging ideas?

Answer Chosen by the Author

0

You can change the options fro "Windows run as" in the script.

Set it to run as logged in user..

Answered 02/23/2017 by: akmagnum
Red Belt

  • I am doing this but it still fails the install with the schedule script but will work with run now.
    • I had similar issues with scheduling scripts a few
      months ago. Got in touch with dell support, and theey told me to change browser when scheduling.
      I was using firefox at the time, which had a problem with scheduling. So was told to switch to explorer, which i did and.....voila, schedules was working.
      They seem to be aware of the problem and say it will be resolved with the next update..... which should be V7.0.
      • Interesting, I am running Chrome so I will give IE a shot and see what happens.
      • This totally worked. Rewrite this as a new answer and I will mark it as good