/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Trying to run a Script that keeps failing. Getting Status code:1. I am able to run the batch file from command prompt it works just fine. But when trying run it through kace it fails.

This is the Script I am running 

\\img10\WordPerfect_2021$\English\Setup.exe /q FORCENOSHOWLIC=1 INSTALL_APP=wordperfect REBOOT=ReallySuppress SERIALNUMBER=SerialNumber UPGRADE_PRODUCT=All UPGRADE_PRODUCT_DEFAULT=Off MIGRATE_PRODUCT=Latest


Output Log

Running as SYSTEM Creating process returned non-zero: C:\ProgramData\Quest\KACE\kbots_cache\packages\kbots\209\kace2249.bat : (0) The operation completed successfully. Error Code: 0 Status Code: 1

Activity Log

verify - on_verify_success verify - on_verify_failure verify - launch_program Launching program: 'C:\ProgramData\Quest\KACE\kbots_cache\packages\kbots\209\kace2249.bat' '' wait='true'

Debug Log

Running kbot: runkbot 209 1641318251r1 KBotScript::LogScriptInfo - Start id=209 name=Install WordPerfect 2021 version=1641318251r1 type=policy execute disconnected=false logged_off=true execute events KBotScript::LogScriptInfo - Finish KBotScript::LogScriptInfo - Start id=209 name=Install WordPerfect 2021 version=1641318251r1 type=policy execute disconnected=false logged_off=true execute events KBotScript::LogScriptInfo - Finish KBotScriptManager::CleanupDependencies - clean up dependencies in kbot directory C:\ProgramData\Quest\KACE\kbots_cache\\packages\kbots\209\ runkbot ----- launching [path='C:\ProgramData\Quest\KACE\kbots_cache\packages\kbots\209' program='kace2249.bat' parms='' wait='true'] -----

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (1)

Posted by: KevinG 4 months ago
Red Belt
1

The script in SMA is currently configured to run using the Local System account.

The LocalSystem account is a predefined local account used by the Windows service control manager.

This is not the same as running the script from the command line using the current login user. 

You can change the "Windows Run As" for this script in the SMA scripting module to run as a login user or a particular user account.


Comments:
  • correct
    Running as SYSTEM
    is not the same as running something as XXXX username. - Channeler 4 months ago

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

View more:

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ