/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Why won't Kace see my device after agent install?

08/23/2019 252 views

I have installed the agent and can see the service running.  I can ping the Kace server and also get to the web page from the device.  I havent changed anything from my install.  This is the second device to do this.

1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • Are you running Windows 10 1903 on your machines? Take a look here:
    https://www.itninja.com/question/kace-agent-not-checking-in-on-windows-10-1903
    • Thanks for the reply. I checked out the article and this is what is happening to me as well. The link for the hotfix is in french. Have you seen an English one?
      • https://support.quest.com/kace-systems-management-appliance/kb/292130/potential-inventory-failure-on-windows-10-1903-systems-running-on-late-models-of-certain-hardware-vendors?kblang=en-US
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Removed by member request For more information, visit our FAQ's.
  • This content is currently hidden from public view.
    Reason: Removed by member request For more information, visit our FAQ's.

All Answers

1

Make sure under "assets" the machine isnt already in KACE. Otherwise we had the same issue where no matter what, the agent was talking but would never show. This got it working for us: 


1-Remove duplicate KUID

https://support.quest.com/kb/111253/how-to-remove-duplicate-kuid-s-in-the-kace-sma-client

2- Reset WMI repository

https://support.quest.com/kb/231983/how-to-repair-or-fully-rebuild-windows-wmi-repository

Answered 08/27/2019 by: lama01
Senior Purple Belt